Услуги

Покупката на един имот често е свързана с досадно ровене по имотни сайтове, в изданията на периодичния печат, организиране на много безрезултатни огледи, обиколки по банки, коментари и съвети с Ваши колеги и близки, повечето от които едва ли биха Ви помогнали съществено. Целият този процес отнема много ценно време, което може да използвате далеч по-продуктивно. 

Ние ще свършим всичко това вместо Вас и ще го направим със съзнанието, че Вашия имот е превъплъщение на усещането Ви за живота. Той се различава от имота на съседа Ви, на приятеля Ви дори, той е уникален и единствен, той е Вашия имот.

Ние оценяваме това и за да оправдаем доверието Ви ще използваме целия натрупан опит, познания и умения, за да открием това, което търсите и да Ви накараме да се почувствате специален. Защото не е ли по-добре всеки да върши това, което може по-добре от другите и в което ще е много по-продуктивен: лекарят да лекува болните, обущарят да ремонтира обувките, хлебарят да произведе хляба ни, учителят да учи децата ни.

Ние сме избрали нелеката и отговорна професия на брокера и претендираме, че това което вършим, го вършим добре. Доверете ни се и ще спечелите!

 

Пакета от услуги които предлагаме на нашите клиенти:

1. Оценка, консултация и посредничество при покупката на недвижими имоти.

2. Кредитен асистент. /имаме договори с най-успешните банки в страната и ще подберем най-добрия кредит за Вас, при това без да се налага да заплащате допълнително/

3. Ловец на имоти /House hunter/

4. Юридически съвети по сделки с имоти.

5. Публични огледи. /Open house/

6. Безплатни „Застраховка на дома” за закупените чрез “Romexo“ жилища
top

Бързо търсене


продава    под наем

тип
        

регион
        

Цена до:
        

Квадратура: до:
        

Оферта номер:
        

bottom
This text will be replaced