Пътеводител при покупката на жилищен имот 

1. Направете сметка колко лични средства може да отделите за покупката на имота.

2. Анализирайте семейния си бюджет и преценете, колко можете да заделяте на месец за вноски по евентуален ипотечен кредит, ако разполагате с ограничен свободен финансов ресурс.

3. Обадете ни се, благодарение на партньорските ни отношения с повечето банки ще ви дадем информация за точния размер на средствата, на които можете да разчитате под формата на кредит, имайки предвид структурата на Вашите доходи.

4. Повечето банки дават дори предварително одобрение за кредит, важащо 3 месеца, през които ще можете да изберете Вашия имот.

5. Потърсете някой от нашите брокери, така ще получите ценна информация за моментното състояние на пазара и ще Ви бъде оказано съдействие при избора на имот. 

6. Когато жилището е избрано и цената му е уточнена, добавете още между 5-7% разходи по отпускане на кредита и такси /местни данъци и такси, и нотариални такси/ по прехвърляне на собствеността на закупения имот.

7. Сега вече сте наясно за пълния размер на на нужните Ви средства за покупка и можем да изберем за Вас най-изгодния продукт на кредитния пазар към момента.

8. Сключване на предварителен договор, усвояване на кредита и финализиране на сделката по покупката на имота.
top

Бързо търсене


продава    под наем

тип
        

регион
        

Цена до:
        

Квадратура: до:
        

Оферта номер:
        

bottom