УслугиПокупката, продажбата, наемането или отдаването под наем на един имот често е свързана с досадно ровене по имотни сайтове, в изданията на периодичния печат, организиране на много безрезултатни огледи, коментари и съвети с Ваши колеги и близки, повечето от които едва ли биха Ви помогнали същесвено. Целият този процес отнема много ценно време, което може да използвате далеч по-продуктивно.

Ние ще свършим това вместо Вас. Ако търсите да закупите, или да наемете имот, ние ще ви помогнем със съзнанието, че Вашият имот е превъплъщение на усещането Ви за живота. Той се различава от имота на съседа Ви, на приятеля Ви, дори той е уникален и единствен, той е Вашият имот. Ние оценяваме това и за да оправдаем доверието Ви ще използваме целия натрупан опит, познания и умения, за да открием това, което търсите и да Ви накараме да се почувствате специален. Ако искате да продадете или отдадете под наем имот, ние ще намерим подходящия клиент.

Защото не е ли по-добре  всеки да върши това, което може по-добре от другите и в което ще е много по-продуктивен: лекарят да лекува болните, обущарят да ремонтира обувките, хлебарят да произвежда хляба ни, учителят да учи децата ни. 

Ние сме избрали нелеката и отговорна професия на брокера и претендираме, че това което вършим, го вършим добре. Доверете ни си и ще спечелите!Ние предлагаме:

- Търсене на имот за покупка или наемане по характеристики, зададени от клиента, организиране на огледи, преговори, проверка на документите, проверка за тежести и др.;

- Организиране на продажбата или отдаването под наем на имот - консултации за пазарни цени, реклама, организиране на огледи, преговори, подготовка на документите за сделка и др.
top

Бързо търсене


продава    под наем

тип
        

регион
        

Цена до:
        

Квадратура: до:
        

Оферта номер:
        

bottom